Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Æble og solbær crumble

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æbler
  • 4 æbler
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk smør
  • 1 spsk smør
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g solbær
  • 100 g solbær
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hyldeblomstsaft
  • 2 spsk hyldeblomstsaft
  • Crumble:
  • Crumble:
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 150 g smør
  • {{ 225 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hvedemel
  • 225 g hvedemel
  • {{ 90 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g sukker
  • 90 g sukker
  • {{ 20 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g ahornsirup
  • 20 g ahornsirup
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} knsp salt
  • 1 knsp salt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} knsp bagepulver
  • 1 knsp bagepulver
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æg
  • 1 æg

Tilberedning

Sæt ovnen på 160 grader. Skræl æblerne og kom dem på en pande med smør ved mellemvarme. De skal kun vendes rundt i et enkelt minut før solbærrene tilsættes. Tilsæt hyldeblomstsaften og kom det hele i et stort eller fire små ildfaste fade.

Rør blødt smør med de øvrige ingrediser til crumble, undtagen æggene, sammen med hænderne uden at ælte for meget. Vend æggene i til sidst. Dæk hele fadet eller fadene med crumblen og bag det hele i ca. 35 min. Spises gerne lige fra ovnen og fint med vaniljeis til.