Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Økologiske muffins

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 35 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
12 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Muffins
  • Muffins
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk store æg
  • 3 stk store æg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl rørsukker
  • 1 dl rørsukker
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvedemel
  • 2 dl hvedemel
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl havregryn
  • 2 dl havregryn
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ps blueberry cranberry salatmix
  • 1 ps blueberry cranberry salatmix
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk bagepulver
  • 1 tsk bagepulver
  • {{ 1.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl kokosolie
  • 1.25 dl kokosolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk stort æble
  • 1 stk stort æble
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk kanel
  • 1 tsk kanel
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk kokos
  • 2 spsk kokos

Tilberedning

Sæt ovnen på 200°.

Pisk æg og sukker sammen i en skål.

Bland hvedemel, havregryn, Blueberry Cranberry salatmix og bagepulver sammen i en skål og rør det i dejen. Smelt olien og vend i.

Kom papirforme i metal muffinsforme og fordel dejen i. Skær æblet i 12 stykker og kom et stykke æble ned i hver form. Drys kanel og kokos på.

Bag muffins midt i ovnen i ca. 20 minutter. Tag ud og lad køle af.