Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Abrikosroulade med sødt mandeldrys

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 40 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æg
  • 3 stk æg
  • {{ 2.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sukker
  • 2.5 dl sukker
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl Skærtoft Mølle fint hvedemel
  • 2 dl Skærtoft Mølle fint hvedemel
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk bagepulver
  • 2 tsk bagepulver
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl mælk
  • 0.5 dl mælk
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g mandelflager
  • 50 g mandelflager
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} gl abrikos marmelade
  • 1 gl abrikos marmelade

Tilberedning

Sæt ovnen på 250 grader. Pisk æg og 2 dl sukker i en skål til det skummer. Bland mel og bagepulver og vend det i æggeblandingen. Rør mælken i. Læg bagepapir i en bradepande (ca. 30 x 40 cm) og spred dejen ud. Bag midt i ovnen og i ca. 5 minutter, til overfladen er gylden. Læg et stykke bagepapir på bordet og drys med mandelflager og ½ dl sukker. Vend den nybagte dej ud på det sukrede papir og træk det papir, som kagen er blevet bagt på, af. Smør den varme bund med marmeladen og rulsammen ved at løfte i det sukrede papir. Rul fra den korte side, hvis du ønsker store skiver eller fra den lange, hvis du ønsker mindre skiver. Lad rouladen køle med dejkanten nedad.

Kilde: Krydderiet 3, 2006