Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Biscotti med kaffe og sukker på toppen

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
8 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl rørsukker
  • 2 dl rørsukker
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 50 g smør
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk store æg
  • 2 stk store æg
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl Skærtoft fint hvedemel
  • 5 dl Skærtoft fint hvedemel
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk bagepulver
  • 1 tsk bagepulver
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} knsp salt
  • 1 knsp salt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk appelsin
  • 1 stk appelsin
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g mandler
  • 200 g mandler
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk nescafé
  • 1 spsk nescafé
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk vand
  • 2 spsk vand
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk rørsukker
  • 4 spsk rørsukker

Tilberedning

Sæt ovnen på 175 grader. Rør sukker og smør sammen i en skål. Tilsæt æg. Bland melet med bagepulveret, og rør det i sammen med saltet. Rør, til du får en jævn dej. Vend til sidst mandlerne i, og del dejen i tre dele. Form hvert stykke dej til en pølse, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Tryk let med fingrene på hver rulle. Bland kaffen med vandet, og pensl det på dejen. Drys sukker over. Bag stængerne i ca. 25 minutter. Tag dem ud, skru ovnen ned på 150 grader, og skær dejen i ca. 11⁄2 cm brede skrå skiver. Spred kagerne, så der kommer lidt afstand mellem dem, og tør dem sprøde i ovnen i 30 minutter. Afkøl helt og opbevar i kagedåse.

Kilde: Krydderiet 4, 2005