Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Bondepige med slør

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g rugbrød
  • 150 g rugbrød
  • {{ 25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 25 g smør
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sukker
  • 2 spsk sukker
  • {{ 2.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 2.5 dl piskefløde
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl æblemos
  • 5 dl æblemos
  • Hybenmarmelade
  • Hybenmarmelade

Tilberedning

Smuldr rugbrødet og svits det i smør på en pande. Vend sukkeret i og svits videre til godt gyldent. Afkøl helt. Pisk fløden til skum. Anret æblemos, rugbrød og fløde i lag i skåle eller kopper. Afslut med fløde og dekorer med hybenmarmelade.