Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Hindbærsnitter opskrift

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
16 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 150 g smør
  • {{ 75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g flormelis
  • 75 g flormelis
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk vaniljesukker
  • 2 tsk vaniljesukker
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hvedemel
  • 250 g hvedemel
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æg
  • 1 stk æg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl Irmas hindbærsyltetøj
  • 1 dl Irmas hindbærsyltetøj
  • Glasur
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk vand
  • 2 spsk vand
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl flormelis
  • 3 dl flormelis
  • Harlekin-krymmel
  • Harlekin-krymmel

Tilberedning

Skær smørret i mindre stykker og kom i en skål. Bland flormelis og vaniljesukker i. Rør nu melet heri og saml dejen med et
æg. Når du har en rund samlet dejklump, lægger du den på et bagepapir og trykker den flad. Læg et stykke bagepapir hen over og begynd nu at rulle dejen tynd og rektangulær med en kagerulle. Dejen skal være 3 millimeter tyk. Læg nu dejen
i køleskab i 30 minutter. Sæt ovnen på 180 grader.

Tag dejen ud og skær den lige over til to lige store stykker. Læg det ene stykke dej på et helt stykke bagepapir og fjern det øverste stykke papir. Smør hindbærsyltetøj over hele dejen. Fjern nu papiret på det andet stykke dej og læg lige over syltetøjet. Prik dejen med en gaffel, så der ikke dannes bobler i den. Bag hindbærsnitterne i ca. 25 minutter. Dejen skal være fint gylden. Tag ud og afkøl helt.

Kom vand eller fløde i en skål og rør flormelis i lidt efter lidt til en glasur. Kom glasuren på hele kagen og drys med krymmel. Lad den lige stå i 5 minutter, før du skærer ud i ruder.