Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Æbleblåbær kage med sødt og knasende ingefærlåg

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Æble-blåbær kage med sødt og knasende ingefærlåg
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æbler
  • 3 stk æbler
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g blåbær
  • 150 g blåbær
  • {{ 125 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 125 g smør
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sukker
  • 1.5 dl sukker
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvedemel
  • 2 dl hvedemel
  • {{ 1.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk ingefær
  • 1.25 tsk ingefær
  • græsk yoghurt
  • græsk yoghurt

Tilberedning

Skær æblerne i tynde både og læg dem i en tærteform (ca. 22 diameter). Drys blåbær over. Smelt smørret i en gryde. Rør sukker, mel og ingefær i. Fordel dejen i skefulde over frugten. Dejen dækker ikke alle æbler og blåbær (det bliver pænest sådan). Stil formen midt i en 200 grader varm ovn i ca 30 minutter. Server kagen lun, med græsk yoghurt.

Kilde: Irma krydderiet 3, 2003