Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Æbleskiver nu med sød dip

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Yoghurt
  • Yoghurt
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl ægte græsk yoghurt
  • 2 dl ægte græsk yoghurt
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sukker
  • 1.5 spsk sukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk økologisk appelsin
  • 1 stk økologisk appelsin
  • Nøddeblanding
  • Nøddeblanding
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl nødder
  • 2 dl nødder
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl valnøddeolie
  • 1 dl valnøddeolie
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk honning
  • 4 spsk honning
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk kanel
  • 0.5 tsk kanel

Tilberedning

Riv skallen af appelsinen. Rør græsk yoghurt, sukker og revet appelsinskal sammen. Bland nødder, valnøddeolie, honning og kanel sammen i en skål.