Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Café latte trøffel på marcipanbund

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g marcipan
  • 250 g marcipan
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Irmas økologisk mørk chokolade 70%
  • 250 g Irmas økologisk mørk chokolade 70%
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 0.5 dl piskefløde
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk kaffe
  • 2 spsk kaffe
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk fintmalet kaffe
  • 2 tsk fintmalet kaffe
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Irmas økologiske hvid chokolade
  • 50 g Irmas økologiske hvid chokolade

Tilberedning

Dæk bund og kanter i en rugbrødsform med bagepapir og rul marcipanen ud, så den passer i bunden af formen. Tryk marcipanen ned i bunden.

Hak mørk chokolade fint. Kog fløden op i en gryde, tag den af, kom chokoladen i og lad stå. Rør ikke rundt.

Når chokoladen er smeltet, vend forsigtigt rundt. Rør 2 spsk varm, stærk kaffe i lidt efter lidt og herefter den fintmalede kaffe.

Hæld trøffelmassen over marcipanen. Lad den køle af, dæk formen og stil i køleskabet til næste dag.

Tag ud af køleskabet og lad den stå ude i 20 minutter.

Smelt den hvide chokolade i vandbad. Hæld den smeltede hvide chokolade ud over den mørke trøffel i et stribet mønster. Lad stivne og skær i skiver.

Kilde: Krydderiet 4, 2007