-
Dæk bund og kanter i en rugbrødsform med bagepapir og rul marcipanen ud, så den passer i bunden af formen. Tryk marcipanen ned i bunden.
-
Hak mørk chokolade fint. Kog fløden op i en gryde, tag den af, kom chokoladen i og lad stå. Rør ikke rundt.
-
Når chokoladen er smeltet, vend forsigtigt rundt. Rør 2 spsk varm, stærk kaffe i lidt efter lidt og herefter den fintmalede kaffe.
-
Hæld trøffelmassen over marcipanen. Lad den køle af, dæk formen og stil i køleskabet til næste dag.
-
Tag ud af køleskabet og lad den stå ude i 20 minutter.
-
Smelt den hvide chokolade i vandbad. Hæld den smeltede hvide chokolade ud over den mørke trøffel i et stribet mønster. Lad stivne og skær i skiver.
-
Kilde: Krydderiet 4, 2007
-
Bon appetit!