Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Chokoladetrøffel

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "spsk ", false: "" || "spsk "} [(3 * numberOfPeopleRatio <2)] }} hindbær/vanille-sauce
  • 3 {{ GetUnit(10 ,"single","pural") }} hindbær/vanille-sauce
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "spsk ", false: "" || "spsk "} [(5 * numberOfPeopleRatio <2)] }} piskefløde
  • 5 {{ GetUnit(10 ,"single","pural") }} piskefløde
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "g ", false: "" || "g "} [(200 * numberOfPeopleRatio <2)] }} mørk chokolade med høj kakaoprocent
  • 200 {{ GetUnit(10 ,"single","pural") }} mørk chokolade med høj kakaoprocent

Tilberedning

Kom hindbær/vanilie sauce og fløde i en gryde, og lad det koge op. Tag gryden af varmen. Bræk chokoladen i mindre stykker og læg dem i gryden. Lad dem ligge, til chokoladen smelter.

Rør nu trøflen blank og ensartet. Hæld massen op i en lille form, ca. 15 x 15 cm, dækket med bagepapir, og lad den køle helt af i stuetemperatur, inden den stilles i køleskab natten over.

Tag den ud, drys kakao over, og skær trøflen i mindre stykker. Serveres gerne kølig.

Kilde: Krydderiet 4, 2005