Se opskriften på chokoladetrøffel lige her. Vi har samlet et stort udvalg af lette og lækre madopskrifter. Se dem alle her.
Tilberedning
Kom hindbær/vanilie sauce og fløde i en gryde, og lad det koge op. Tag gryden af varmen.
Bræk chokoladen i mindre stykker og læg dem i gryden. Lad dem ligge, til chokoladen smelter.
Rør nu trøflen blank og ensartet. Hæld massen op i en lille form, ca. 15 x 15 cm, dækket med bagepapir, og lad den køle helt af i stuetemperatur, inden den stilles i køleskab natten over.
Tag den ud, drys kakao over, og skær trøflen i mindre stykker. Serveres gerne kølig.
Kilde: Krydderiet 4, 2005
Kom hindbær/vanilie sauce og fløde i en gryde, og lad det koge op. Tag gryden af varmen.
Bræk chokoladen i mindre stykker og læg dem i gryden. Lad dem ligge, til chokoladen smelter.
Rør nu trøflen blank og ensartet. Hæld massen op i en lille form, ca. 15 x 15 cm, dækket med bagepapir, og lad den køle helt af i stuetemperatur, inden den stilles i køleskab natten over.
Tag den ud, drys kakao over, og skær trøflen i mindre stykker. Serveres gerne kølig.
Kilde: Krydderiet 4, 2005