Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Et stykke hjemmelavet konfekt

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hvid chokolade
  • 100 g hvid chokolade
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g marcipan
  • 200 g marcipan
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvid rom
  • 2 spsk hvid rom
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g mandelflager
  • 100 g mandelflager
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk flormelis
  • 1 spsk flormelis

Tilberedning

Smelt chokoladen i en gryde ved meget lav varme eller i microovnen. Riv marcipan groft ned i en skål og bland med den lune smeltede chokolade. Rør rom i massen. Form den lune masse til små kugler og vend i mandelflager og drys med flormelis.

Kilde: Krydderiet 4, 2006