Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Fillostykker med hasselnødsmarcipan

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 40 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
1 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Fillostykker med hasselnødsmarcipan
  • Fillostykker med hasselnødsmarcipan
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g marcipan
  • 250 g marcipan
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} citron
  • 1 citron
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hasselnød sirup
  • 5 spsk hasselnød sirup
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ark fillodej
  • 2 ark fillodej
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 50 g smør

Tilberedning

Sæt ovnen på 200 grader. Riv marcipanen groft ned i en skål. Riv citronskallen fint, og kom den i skålen. Hæld sirup i, og rør godt rundt. Klip hvert ark fillodej over i to, hvor den i forvejen folder. Tag en fjerdedel af marcipanblandingen op med en ske, og læg den i en "pølse" langs den længste side af fillodejen. Rul fillodejen sammen som en roulade, og læg den på bagepapir på en bradepande. Gentag med de resterende tre. Smelt smørret, og pensl rullerne med det. Bag rullerne midt i ovnen i ca. 18 minutter.
Tag ud og skær i mundrette stykker.