Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Æblechips i chokolade og kokos

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
8 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "pose", false: "poser" || "pose"} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} Irmas æblechips
  • 1 pose Irmas æblechips
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "g", false: "g" || "g"} [(100 * numberOfPeopleRatio <2)] }} mørk chokolade
  • 100 g mørk chokolade
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "dl.", false: "dl." || "dl."} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} kokosmel
  • 1 dl. kokosmel

Tilberedning

Bræk chokoladen i mindre stykker, og smelt den i vandbad.  

Kom kokos i en mindre skål.  

Læg et stykke bagepapir ved siden af.  

Dyp nu æbleringene ned i chokoladen, derefter i kokosmelet, og læg dem på bagepapir for at stivne.