Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Honningkagetrifli med hindbær

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bg mascarponeost
  • 1 bg mascarponeost
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 1.5 dl piskefløde
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvide portvin
  • 3 spsk hvide portvin
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk akacie honning
  • 1 spsk akacie honning
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk abrikossnitter (honningkager)
  • 1 pk abrikossnitter (honningkager)
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl bær
  • 2 dl bær

Tilberedning

Kom mascarpone og fløde i en skål, og pisk det til en creme. Rør portvin i, og smag evt. til med lidt honning.

Skær kagerne i skiver, og anret triflien på flad tallerkenen eller i glas: Honningkager, creme, bær… Server straks.

Kilde: Krydderiet 4, 2005