-
Sæt ovnen på 150 grader.
-
Skær frugten, med undtagelse af rosiner, i mindre, ca. 1x1 cm stykker.
-
Kom frugt i en skål og vend med calvados. Lad stå imens resten af dejen tilberedes.
-
Rør smør og sukker sammen i en skål. Pisk et æg ned i dejen ad gangen.
-
Kom mel i en anden skål. Flæk vanillestangen og skrab kornene ned i melet. Bland krydderier i. Kom melet i dejen og rør godt rundt.
-
Tilsæt nu frugt plus calvados og rør godt rundt. Vend nødder i og rør rundt.
-
Smør en springform 24-26 cm eller dæk den med bagepapir, kom dejen heri og glat ud.
-
Bag kagen midt i ovnen i 2 timer. Sluk herefter for varmen men lad kagen stå i den lukkede ovn, indtil den er helt kold, gerne natten over.
-
Drys rigeligt med flormelis over kagen og pynt med cocktailbær inden du serverer.
-
Voila!