Vi viser dig her, hvordan du laver fuldkornscookies med nødder og frugt. Det er ret nemt og de smager fantastisk. De kan nemt opbevares længe i en kagedåse, så sørg for at lave rigeligt når du alligevel er i gang.
Tilberedning
Sæt varmluftovnen på 185 grader. Eller almindelig ovn på 200 grader (så kan der kun bages en plade af gangen). Skær smør i mindre stykker og kom i en skål sammen med sukker. Pisk sammen.
Hak Irmas nødde- og frugtmix groft og bland det med hvedemel, fuldkornshvedemel, salt, kanel og bagepulver i en skål. Kom ægget i og rør rundt. Tilsæt evt. lidt vand for at samle dejen.
Rul dejen til en tyk pølse på 5-6 cm i diameter. Del dejen i 24 stykker. Form hvert stykke til en rund, flad kage, ca. 1 cm tyk. Læg på to plader med bagepapir.
Sæt varmluftovnen på 185 grader. Eller almindelig ovn på 200 grader (så kan der kun bages en plade af gangen). Skær smør i mindre stykker og kom i en skål sammen med sukker. Pisk sammen.
Hak Irmas nødde- og frugtmix groft og bland det med hvedemel, fuldkornshvedemel, salt, kanel og bagepulver i en skål. Kom ægget i og rør rundt. Tilsæt evt. lidt vand for at samle dejen.
Rul dejen til en tyk pølse på 5-6 cm i diameter. Del dejen i 24 stykker. Form hvert stykke til en rund, flad kage, ca. 1 cm tyk. Læg på to plader med bagepapir.