Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Ovnbagte æbler og brunet smør med peberrod og sirup

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "stk.", false: "stk" || "stk."} [(8 * numberOfPeopleRatio <2)] }} æble
  • 8 stk. æble
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "g", false: "g" || "g"} [(100 * numberOfPeopleRatio <2)] }} smør
  • 100 g smør
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "spsk.", false: "spsk." || "spsk."} [(2 * numberOfPeopleRatio <2)] }} peberrod
  • 2 spsk. peberrod
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "spsk.", false: "spsk." || "spsk."} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} sirup
  • 1 spsk. sirup

Tilberedning

Sæt ovnen på 200 grader. 

Stil æblerne (helst pigeon æbler) i en ildfast form, de må gerne stå tæt. 

Bag æblerne, til de er bløde ca. 12-15 minutter. 

Smelt smørret i en lille gryde, og lad det blive brunligt, men ikke brændt. 

Kom peberrod og sirup i smørret, tag det af varmen, og lad det stå nogle minutter. Hæld smørret over æblerne og server.