Lavet af økologisk GOTS certificeret bomuld og produceret med omtanke for miljøet
Thise-mælk er for enhver smag
Din pant går selvfølgelig ubeskåret til bedre Mødrehjælpen
Irmas Hverdag er en serie af dagligvarer til faste lave priser. Hovedparten er økologiske.
Håndplukket vine og dyrebare dråber
{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle
{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle
Ovnbagte æbler og brunet smør med peberrod og sirup
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Let
Her får du opskriften serveret på ovnbagte pigeon-æbler og brunet smør med peberrod og sirup. Prøv den nu.
Sæt ovnen på 200 grader.
Stil æblerne (helst pigeon æbler) i en ildfast form, de må gerne stå tæt.
Bag æblerne, til de er bløde ca. 12-15 minutter.
Smelt smørret i en lille gryde, og lad det blive brunligt, men ikke brændt.
Kom peberrod og sirup i smørret, tag det af varmen, og lad det stå nogle minutter. Hæld smørret over æblerne og server.