Se opskriften på havregrynskugler med rosiner i rom. Klik her og find inspiration blandt mere end 1000 lækre opskrifter til både aftensmad og dessert.
Tilberedning
Kom rosiner i en skål, og hæld rommen over. Lad det gerne stå og trække natten over eller mindst et par timer.
Rør smørret blødt i en skål.
Rør havregryn, kakao, sukker og vanillesukker i. Vend til sidst rosinerne i. Rør det hele til en sammenhængende dej. Tilføj om nødvendigt nogle dråber vand.
Form dejen til mundrette kugler med hænderne, og rul dem i kokosmel.
Kom rosiner i en skål, og hæld rommen over. Lad det gerne stå og trække natten over eller mindst et par timer.
Rør smørret blødt i en skål.
Rør havregryn, kakao, sukker og vanillesukker i. Vend til sidst rosinerne i. Rør det hele til en sammenhængende dej. Tilføj om nødvendigt nogle dråber vand.
Form dejen til mundrette kugler med hænderne, og rul dem i kokosmel.