Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Havregrynskugler med rosiner i rom

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
1 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Havregrynskugler med rosiner i rom
  • Havregrynskugler med rosiner i rom
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl rosiner
  • 1 dl rosiner
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk rom
  • 4 spsk rom
  • {{ 125 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 125 g smør
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl havregryn
  • 3 dl havregryn
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk kakao
  • 3 spsk kakao
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sukker
  • 0.5 - 1 dl sukker
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk vanillesukker
  • 2 tsk vanillesukker
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl kokos
  • 1.5 dl kokos

Tilberedning

Kom rosiner i en skål, og hæld rommen over. Lad det gerne stå og trække natten over eller mindst et par timer. Rør smørret blødt i en skål. Rør havregryn, kakao, sukker og vanillesukker i. Vend til sidst rosinerne i. Rør det hele til en sammenhængende dej. Tilføj om nødvendigt nogle dråber vand. Form dejen til mundrette kugler med hænderne, og rul dem i kokosmel.