Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Honninghjerter

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 4 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 125 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 125 g smør
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g honning
  • 150 g honning
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g brun farin
  • 150 g brun farin
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk kanel
  • 1 tsk kanel
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk stødt ingefær
  • 1 tsk stødt ingefær
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk stødt nellike
  • 1 tsk stødt nellike
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æg
  • 2 stk æg
  • {{ 600 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hvedemel
  • 600 g hvedemel
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk bagepulver
  • 1 tsk bagepulver
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g mørk chokolade
  • 200 g mørk chokolade

Tilberedning

Ca. 12 stk.

Kom smør, honning og brun farin i en gryde og smelt langsomt. Rør sammen og hæld op i en skål. Rør krydderier i, og lad blandingen afkøle helt. Rør æggene ned i honningdejen. Bland 500 g mel med bagepulver og rør i blandingen. Tilføj resten af melet lidt efter lidt. Dejen skal være smidig og ganske blød. Kom dejen i plastikpose og stil koldt natten over eller i mindst tre timer. Tag dejen ud af køleskabet. Sæt ovnen på 190 grader. Del dejen i to-tre stykker og rul ud på et bord. Lad dejen være cirka 8 mm tyk. Tryk dejen ud med en hjerteform og læg på en bradepande med bagepapir. Bag kagerne i cirka 10 minutter. Afkøl og pynt med smeltet chokolade.