Hvis du leder efter den bedste opskrift på honninghjerter, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Kom smør, honning og brun farin i en gryde og smelt langsomt. Rør sammen og hæld op i en skål.
Rør krydderier i, og lad blandingen afkøle helt.
Rør æggene ned i honningdejen.
Bland 4/5 af melet med bagepulver og rør i blandingen. Tilføj resten af melet lidt efter lidt. Dejen skal være smidig og ganske blød.
Kom dejen i plastikpose og stil koldt natten over eller i mindst tre timer. Tag dejen ud af køleskabet.
Sæt ovnen på 190 grader.
Del dejen i to-tre stykker og rul ud på et bord. Lad dejen være cirka 8 mm tyk.
Tryk dejen ud med en hjerteform og læg på en bradepande med bagepapir.
Bag kagerne i cirka 10 minutter. Afkøl og pynt med smeltet chokolade.