Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Julecookies med ingefær og chokolade

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
3 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Jule cookies med ingefær og chokolade
  • Jule cookies med ingefær og chokolade
  • {{ 125 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 125 g smør
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl brun farin
  • 1.5 dl brun farin
  • {{ 2.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvedemel
  • 2.5 dl hvedemel
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk bagepulver
  • 1 tsk bagepulver
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} knsp salt
  • 1 knsp salt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æg
  • 1 æg
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk stødt ingefær
  • 1.5 tsk stødt ingefær
  • {{ 75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g mørk Valrhona Chokolade
  • 75 g mørk Valrhona Chokolade

Tilberedning

Rør smør og farin sammen i en skål. Bland mel, bagepulver og salt og vend med smør og sukkerblandingen. Rør ægget i sammen med ingefær. Hak chokoladen ganske groft og vend i dejen. Læg dejen på et stykke bagepapir, fold papiret omkring dejen og lav en rulle. Læg i køleskab 30 minutter. Sæt ovnen på 175 grader. Skær dejen i 9 skiver og fordel skiverne på en bradepande med bagepapir. Tryk dejen flad (1 cm ) med din hånd. Bag kagerne i ca. 15 minutter. Lad køle af..