-
Sæt ovnen på 175 grader.
-
Kom hasselnødder og valnødder i en foodprocessor, og hak dem ganske fint.
-
Rør smør, sukker og vaniljesukker sammen i en skål. Rør et æg ad gangen i dejen.
-
Riv marcipanen groft eller bræk den i små stykker og kom i dejen. Rør godt rundt, så den fordeler sig.
-
Vend til sidst mel i dejen.
-
Smør en 2,4 liters aluform med smør og drys med hvedemel. Kom dejen i og glat ud.
-
Bag kagen i 35-40 minutter, til den er godt gylden. Tag ud og afkøl kagen helt.
-
Kom æggehviden i en skål og pisk flormelis i, til du har en glat og tyk glasur. Kom glasuren på kagen, og pynt straks med mandler. Lad stivne og skær i ruder.
-
Tip: Du kan smage glasuren til med 2-3 spsk Grand Marnier eller citronsaft, men så skal du bruge 2 spsk mindre æggehvide.
-
Færdigt arbejde.