Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kaffe-chokoladetrøffel med figner

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "dl.", false: "dl." || "dl."} [(2 * numberOfPeopleRatio <2)] }} piske-fløde
  • 2 dl. piske-fløde
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "spsk.", false: "spsk." || "spsk."} [(2 * numberOfPeopleRatio <2)] }} hel mørkristet javakaffebønne
  • 2 spsk. hel mørkristet javakaffebønne
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "g", false: "g" || "g"} [(150 * numberOfPeopleRatio <2)] }} mørk chokolade
  • 150 g mørk chokolade
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "stk.", false: "stk" || "stk."} [(8 * numberOfPeopleRatio <2)] }} figen
  • 8 stk. figen

Tilberedning

Kom fløde og hele kaffebønner i en lille tykbundet gryde. Lad fløden simre i 5 minutter. Fisk kaffebønnerne op, gem 1 spsk af dem. Bræk chokoladen i mindre stykker, og smelt den under omrøring i fløden. Tag gryden af varmen. Hak de gemte kaffebønner fint, og vend i trøflen. Skær fignerne over et par gange, og bland dem i trøflen. Kom bagepapir i en lille form ca. 12 x 20 cm og hæld trøflen i. Lad stivne uden for køleskabet. Når den er stivnet, skal den opbevares tildækket i køleskabet. Skær den gerne i aflange skiver ved servering. Kilde: Krydderiet 4, 2004