Disse kanelstænger er helt anderledes end dem, du kan købe hos bageren - men det gør dem ikke mindre gode! Konditor Tor Stubbe står bag opskriften, og resultatet er sødt, sprød og lækkert. Mums.
Tilberedning
Hak chokoladen groft og kom i en skål.
Opvarm piskefløde og glukose med kanelstangen, indtil det koger. Sigt den varme fløde over den hakkede chokolade.
Blend derefter med en stavblender. Når massen er ensartet, skal den dækkes til med film og hvile i en times tid, eller indtil den er let sat.
Beklæd en plade med bagepapir. Overfør massen til en sprøjtepose og sprøjt stænger ud på pladen.
Stængerne skal nu sætte sig i en times tid. Efterfølgende skæres stængerne ud i mindre stænger eller mundrette stykker og dyppes i smeltet chokolade. Du kan også rulle dem på en rist, hvis du gerne vil opnå stænger med en mere varieret overflade. Stængerne kan dekoreres eller blot drysses med kanel.
Opvarm piskefløde og glukose med kanelstangen, indtil det koger. Sigt den varme fløde over den hakkede chokolade.
Blend derefter med en stavblender. Når massen er ensartet, skal den dækkes til med film og hvile i en times tid, eller indtil den er let sat.
Beklæd en plade med bagepapir. Overfør massen til en sprøjtepose og sprøjt stænger ud på pladen.
Stængerne skal nu sætte sig i en times tid. Efterfølgende skæres stængerne ud i mindre stænger eller mundrette stykker og dyppes i smeltet chokolade. Du kan også rulle dem på en rist, hvis du gerne vil opnå stænger med en mere varieret overflade. Stængerne kan dekoreres eller blot drysses med kanel.