Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Lun æblesuppe med risalamande

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Lun æblesuppe med risalamande
  • Lun æblesuppe med risalamande
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æbler
  • 3 stk æbler
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl æblemost
  • 3 dl æblemost
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 1 dl vand
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sukker
  • 1 dl sukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kanel
  • 1 stk kanel
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} rl risengrød
  • 1 rl risengrød
  • {{ 0.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} l piskefløde
  • 0.25 l piskefløde
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk vaniljestang
  • 1 stk vaniljestang
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g mandelflager
  • 50 g mandelflager

Tilberedning

Skær æblerne i små tern og kom i en gryde med most, vand, sukker og kanelstang. Lad simre i 10 minutter. Tag kanelstangen op, blend suppen jævn, og lad den stå.
Pisk fløden til skum, og vend med risengrød, vaniljekorn og mandelflager. Server den nu lune suppe i dybe tallerkener med en skefuld risalamande. Drys gerne lidt kanel og flere mandler over. Smag evt. suppen til med lidt æblecidervineddike – ganske pikant.

Kilde: Krydderiet 4, 2004