Marcipanbrød: Ælt rom ind i marcipanen, og del den i 8 lige store kugler. Rul dem til aflange stykker. Hak chokoladen fint. Smelt ⅔ af chokoladen langsomt i en skål over vandbad, til det er ca. 44° varmt (brug evt. et sukkertermometer). Fjern skålen fra varmen, og rør den resterende ⅓ af chokoladen i lidt ad gangen, til chokolademassen har en temperatur på 30°.
Chokoladeovertræk: Hak chokoladen fint. Smelt ⅔ af chokoladen langsomt i en skål over vandbad, til det er ca. 44° varmt (brug evt. et sukkertermometer). Fjern skålen fra varmen, og rør den resterende ⅓ af chokoladen i lidt ad gangen, til chokolademassen har en temperatur på 30°. Vend marcipanbrødene i chokoladen.
Pynt: drys med mandelflager. Lad dem tørre på et ark bagepapir.
Marcipanbrød: Ælt rom ind i marcipanen, og del den i 8 lige store kugler. Rul dem til aflange stykker. Hak chokoladen fint. Smelt ⅔ af chokoladen langsomt i en skål over vandbad, til det er ca. 44° varmt (brug evt. et sukkertermometer). Fjern skålen fra varmen, og rør den resterende ⅓ af chokoladen i lidt ad gangen, til chokolademassen har en temperatur på 30°.
Chokoladeovertræk: Hak chokoladen fint. Smelt ⅔ af chokoladen langsomt i en skål over vandbad, til det er ca. 44° varmt (brug evt. et sukkertermometer). Fjern skålen fra varmen, og rør den resterende ⅓ af chokoladen i lidt ad gangen, til chokolademassen har en temperatur på 30°. Vend marcipanbrødene i chokoladen.
Pynt: drys med mandelflager. Lad dem tørre på et ark bagepapir.