Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Marcipankugler

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
8 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g marcipan
  • 200 g marcipan
  • {{ 30 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g ingefær knold
  • 30 g ingefær knold
  • Drys
  • {{ 20 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g græskarkerner
  • 20 g græskarkerner
  • {{ 20 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g tranebær
  • 20 g tranebær
  • {{ 20 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g honningristede mandler
  • 20 g honningristede mandler
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk kanel
  • 1 tsk kanel

Tilberedning

Brug en foodprocessor og hak græskarkerner, tranebær, mandler og kanel til drys. Hak ingefæren helt fint og rør den sammen med marcipanen med hænderne. Form marcipanen til små kugler, og rul dem i drysset. Sæt på køl. Gerne et par dage. Så bliver ingefærens smag mere intens.