Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Nougathjerter

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "g ", false: "" || "g "} [(100 * numberOfPeopleRatio <2)] }} Irmas økologisk mørk chokolade 85%
  • 100 {{ GetUnit(10 ,"single","pural") }} Irmas økologisk mørk chokolade 85%
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "g ", false: "" || "g "} [(200 * numberOfPeopleRatio <2)] }} nougat
  • 200 {{ GetUnit(10 ,"single","pural") }} nougat
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "dl ", false: "" || "dl "} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} Irmas Økologisk lys mælkechokolade
  • 1 {{ GetUnit(10 ,"single","pural") }} Irmas Økologisk lys mælkechokolade
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "gl ", false: "" || "gl "} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} chokoladekrymmel
  • 1 {{ GetUnit(10 ,"single","pural") }} chokoladekrymmel

Tilberedning

Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt den over et vandbad. Skær nougat i mindre stykker og kom i den smeltede chokolade. Lad stå indtil nougaten er smeltet og rør derefter forsigtigt rundt. Læg et stykke bagepapir i en springform (24 cm), også op ad kanterne. Hæld den flydende masse ned i formen og glat ud. Lad den køle helt af før du stiller den i køleskab. Efter ca. en time kan du løsne kanten på formen. Nu kan du udstanse hjerter med en kageform. Drys chokolade på en tallerken og/eller krymmel på en anden. Vend hjerterne i revet chokolade eller krymmel. Opbevar hjerterne i køleskab indtil de skal serveres.

Kilde: Krydderiet 4, 2007