Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Nougathjerter

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Irmas økologisk mørk chokolade 85%
  • 100 g Irmas økologisk mørk chokolade 85%
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g nougat
  • 200 g nougat
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl Irmas Økologisk lys mælkechokolade
  • 1 dl Irmas Økologisk lys mælkechokolade
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} gl chokoladekrymmel
  • 1 gl chokoladekrymmel

Tilberedning

Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt den over et vandbad. Skær nougat i mindre stykker og kom i den smeltede chokolade. Lad stå indtil nougaten er smeltet og rør derefter forsigtigt rundt. Læg et stykke bagepapir i en springform (24 cm), også op ad kanterne. Hæld den flydende masse ned i formen og glat ud. Lad den køle helt af før du stiller den i køleskab. Efter ca. en time kan du løsne kanten på formen. Nu kan du udstanse hjerter med en kageform. Drys chokolade på en tallerken og/eller krymmel på en anden. Vend hjerterne i revet chokolade eller krymmel. Opbevar hjerterne i køleskab indtil de skal serveres.

Kilde: Krydderiet 4, 2007