Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Ricottafritters med kanelsukker

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æg
  • 3 stk æg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk vaniljesukker
  • 1 spsk vaniljesukker
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvedemel
  • 2 dl hvedemel
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk bagepulver
  • 2 tsk bagepulver
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bg ricotta
  • 1 bg ricotta
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk citronskal
  • 1 tsk citronskal
  • Vindruekerneolie
  • Vindruekerneolie
  • kanel
  • kanel
  • sukker
  • sukker

Tilberedning

Pisk æg og vaniljesukker sammen.

Bland hvedemel og bagepulver og pisk i.
Rør ricottaost i sammen med citronskal. Sæt dejen i køleskab 30 minutter.


Varm en gryde med olie op. Olien skal have en dybde på 10 cm. Ikke mindre. Kom små klatter dej ned i den varme olie og lad dejen blive gennembagt i olien.

Læg på fedtsugende køkkenrulle og gentag med resten af dejen. Server med kanelsukker.