Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Risalamande med amarenakirsebær

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 90 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Irmas grødris
  • 90 g Irmas grødris
  • {{ 7.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sødmælk
  • 7.5 dl sødmælk
  • {{ 0.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk salt
  • 0.25 tsk salt
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk vaniljestang
  • 1.5 stk vaniljestang
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk rørsukker
  • 3 spsk rørsukker
  • {{ 0.75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} l piskefløde
  • 0.75 l piskefløde
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g mandelflager
  • 100 g mandelflager
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} gl Amarena kirsebær
  • 1 gl Amarena kirsebær

Tilberedning

Kog grød til risalamande efter anvisning på emballagen. Bland rørsukker i grøden. Afkøl og stil i køleskab. Pisk fløden til let skum og vend den i grøden sammen med mandlerne. Servér med Amarena kirsebær.

Kilde: Krydderiet 4, 2007