Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Risalamande med appelsin og chokolade

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 0.75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl grødris
  • 0.75 dl grødris
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} l mælk
  • 0.5 l mælk
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} knsp salt
  • 1 knsp salt
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk vaniljesukker
  • 2 tsk vaniljesukker
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk appelsiner
  • 2 stk appelsiner
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g mandelflager
  • 100 g mandelflager
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 4 dl piskefløde
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g chokolade
  • 100 g chokolade

Tilberedning

Kog grød efter anvisning på emballagen. Rør grøden med vaniljesukker og afkøl helt.

Pil appelsinerne og skær i små tern uden hinder. Vend med grøden. Vend mandler med grøden. Pisk fløden til skum og vend med grøden. Hak chokoladen og kom ca. halvdelen i risalamanden.

Gem resten til at drysse over ved servering.