-
Pisk æggeblommer, sukker og vaniljekorn hvidt og luftigt i en skål.
-
Pisk fløden til skum i en anden skål.
-
Vend flødeskummet i æggeblommeblandingen.
-
Vend risengrøden i. Smag til med Amaretto.
-
Fyld blandingen i ispindeforme, og læg 1 mandel i hver. Frys dem i 5-6 timer, og husk at stikke en pind i hver, når de er halvfrosne.
-
Læg husblas i blød i vand i 5 minutter
-
Tag husblas op og klem vandet fra
-
Smelt husblas i citronsaft i en kasserolle
-
Hæld kirsebærsiruppen i en stor skål, rør 1/4 af kirsebærsiruppen i gryden med husblas
-
Hæld husblasblandingen tilbage i skålen med sirup og rør godt.
-
Når din glace er tyknet lidt dyppes ispinden, læg ispinden på et stykke bagepapir og drys med mandelflager
-
Færdigt arbejde.