Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Rocky road

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
8 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g marcipan
  • 75 g marcipan
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g tørrede tranebær
  • 50 g tørrede tranebær
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Irmas honningristede mandler
  • 50 g Irmas honningristede mandler
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Irmas økologiske chokolade 55 %
  • 100 g Irmas økologiske chokolade 55 %

Tilberedning

Skær marcipan i små firkanter på cirka 1x1 centimeter. Læg tranebær, mandler og marcipan i en skål. Smelt chokoladen. Læg bagepapir i en mindre form. Hæld den smeltede chokolade over ingredienserne og vend rundt. Fordel blandingen i formen. Lad den blive cirka 3 centimeter høj. Sæt på køl i cirka 3 timer. Skær i mundrette bidder og server.

Tip: Opbevar konfekten lufttæt og køligt, så holder den sig bedst.