-
Blend rugkiksen i en foodprocessor, indtil kiksen næsten ligner mel. Smelt smørret og rør sammen med rugkikssmuldret.
-
Læg bagepapir i en form med kant, cirka 15x15 centimeter. Fordel smuldret og tryk med fingrene, så dejen samler sig. Sæt formen i køleskabet i cirka 30 minutter.
-
Smelt den hvide chokolade over et vandbad. Tag formen ud af køleskabet og hæld den smeltede chokolade over. Sæt tilbage i køleskabet.
-
Kom karamellerne i en lille gryde med fløde og salt. Det skal være ved lav varme, rør rundt indtil massen er flydende og karamellerne er helt opløst.
-
Tag formen ud af køleskabet og hæld den flydende karamel over, sæt tilbage i køleskabet. Lad den stå i køleskabet i et par timer, eller indtil karamellen har sat sig.
-
Blend græskarkerner og kanel, drys på toppen af karamellen. Skær i ruder og server.
-
Bon appetit!