Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Soltørrede tranebær og citrussalat med rødvinssirup

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Soltørrede tranebær og citrussalat med rødvinssirup
  • Soltørrede tranebær og citrussalat med rødvinssirup
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl rødvin
  • 3 dl rødvin
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sukker
  • 2 dl sukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kanel stang
  • 1 stk kanel stang
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk appelsiner
  • 6 stk appelsiner
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk klementiner
  • 6 stk klementiner
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ps tranebær
  • 1 ps tranebær
  • flødeskum
  • flødeskum

Tilberedning

Kom rødvin, sukker og kanel i en lille tykbundet gryde. Lad det simre i ca. 20 minutter, indtil det har sirupskonsistens. Den skal ikke være helt tyk, den bliver nemlig tykkere, når den bliver kold. Skræl appelsiner og klementiner og skær i både, og bland dem med tranebærrene. Kom frugtsalaten på en desserttallerken, og hæld rødvinssirup over. En skefuld flødeskum eller ricotta sødet med lidt flormelis smager godt til. Hvis du vil give det mere julesmag, så drys med smuttede mandler. Og hvis det skal være lidt nemmere, så køb en færdig frugtsauce i Irma, f.eks. Heibergs passionsfrugt og ingefærsauce.

Kilde: Irma krydderiet 4, 2003