-
Tænd ovnen på 125º.
-
Hak hvid chokolade, og fordel den i en bradepande beklædt med bagepapir.
-
Lad chokoladen karamellisere i ovnen i 45-50 minutter. Rør med en spatel hvert 15. minut, så det hele bliver jævnt og får en lys ravfarve.
-
Lige før chokoladen er ved at være færdig, varmer du fløde, kokosmel og en flækket vaniljestang op i en lille gryde, til det ram-mer kogepunktet.
-
Lad det koge i 1 minut, tag gryden af varmen, rør rundt, og sæt det til side.
-
Tag den karamelliserede hvide chokolade ud af ovnen.
-
Hæld flødeblandingen gennem en sigte og over i en skål. Pres al fløden ud af kokosmassen med en ske eller dejskraber. Rør den karamelliserede hvide chokolade ud i fløden. Kassér kokosmassen.
-
Tilsæt smør og rom til fløde-chokoladecremen, og rør med et piskeris, til du har en ensartet, cremet masse.
-
Hæld massen i en skål, dæk den med husholdningsfilm, og sæt den på køl i mindst 1 time, til konsistensen er fast
-
Brug en teske til at rulle små trøffelkugler ind mod håndfladen. Tril dem i ristede kokosflager, og opbevar dem i en lufttæt beholder på køl.
-
Voila!