Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kaffechokomousse

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 2 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • kaffe-chokomousse
  • kaffe-chokomousse
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl kaffe
  • 1 dl kaffe
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pl mørk chokolade 70%
  • 1 pl mørk chokolade 70%
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk pasteuriserede æggeblommer
  • 2 stk pasteuriserede æggeblommer
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 2 dl piskefløde

Tilberedning

Kom kaffen i en lille gryde. Knæk chokoladen i mindre stykker og kom i gryden. Lad chokoladen smelte under meget svag varme. Tag gryden af varmen, og lad blandingen køle helt af.

Rør æggeblommen ned i kaffen under omrøring. Pisk fløden til let skum, og vend kaffeblandingen heri. Fordel moussen i fire små kopper, og stil i køleskab. Lad moussen stivne i 2-3 timer.

Server kold til frisklavet espresso.