Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Panettone med brandysmør

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk panettone
  • 1 stk panettone
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 50 g smør
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl flormelis
  • 2 dl flormelis
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk brandy
  • 1 spsk brandy
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk clementin
  • 1 stk clementin

Tilberedning

Rør smør og flormelis sammen. Rør til sidst brandy i. Lad evt. stivne lidt i køleskabet. Skær et par skiver panettone i mindre stykker. Kom lidt smør på hvert stykke og pynt med en lille clementinbåd.

Kilde: Krydderiet 4, 2006