Lækker opskrift på tiramisu med frugt portionsvis. Søg blandt mere end 1000 lækre opskrifter og find inspiration til enhver lejlighed.
Tilberedning
Pisk æggeblommer og sukker til en luftig blanding. Rør mascarponeosten i til der ikke er flere klumper. Halvér vaniljestangen og skrab kornene ud. Vend kornene i cremen. Pisk fløden til let skum og vend i.
Pisk æggehviderne stive og vend dem i. Læg 2 kiks i hver skål eller tallerken. Kom juice og whisky i en skål og dryp væsken ligeligt over kiksene. Skær mango i tynde skiver og fordel over kiksene. Kom cremen på toppen.
Dæk formen med film og stil i køleskabet 30 minutter eller nogle timer. Drys kokos over og server.
Kilde: Krydderiet 1, 2007
Pisk æggeblommer og sukker til en luftig blanding. Rør mascarponeosten i til der ikke er flere klumper. Halvér vaniljestangen og skrab kornene ud. Vend kornene i cremen. Pisk fløden til let skum og vend i.
Pisk æggehviderne stive og vend dem i. Læg 2 kiks i hver skål eller tallerken. Kom juice og whisky i en skål og dryp væsken ligeligt over kiksene. Skær mango i tynde skiver og fordel over kiksene. Kom cremen på toppen.
Dæk formen med film og stil i køleskabet 30 minutter eller nogle timer. Drys kokos over og server.
Kilde: Krydderiet 1, 2007