Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Tiramisu med frugt portionsvis

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk pasteuriserede æggeblommer
  • 2 stk pasteuriserede æggeblommer
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sukker
  • 3 spsk sukker
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g mascarpone
  • 250 g mascarpone
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk vanilje stang
  • 0.5 stk vanilje stang
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk pasteuriserede æggehvider
  • 3 stk pasteuriserede æggehvider
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 2 dl piskefløde
  • {{ 12 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk ladyfingers
  • 12 stk ladyfingers
  • {{ 1.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl multifrugt juice
  • 1.25 dl multifrugt juice
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk whisky
  • 2 spsk whisky
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk mango
  • 2 stk mango
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk kokos
  • 4 spsk kokos

Tilberedning

Pisk æggeblommer og sukker til en luftig blanding. Rør mascarponeosten i til der ikke er flere klumper. Halvér vaniljestangen og skrab kornene ud. Vend kornene i cremen. Pisk fløden til let skum og vend i. 

Pisk æggehviderne stive og vend dem i. Læg 2 kiks i hver skål eller tallerken. Kom juice og whisky i en skål og dryp væsken ligeligt over kiksene. Skær mango i tynde skiver og fordel over kiksene. Kom cremen på toppen.

Dæk formen med film og stil i køleskabet 30 minutter eller nogle timer. Drys kokos over og server.

Kilde: Krydderiet 1, 2007