Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Heibergs isbombe surprise

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
12 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "l ", false: "" || "l "} [(2 * numberOfPeopleRatio <2)] }} vanilleis
  • 2 {{ GetUnit(10 ,"single","pural") }} vanilleis
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "l ", false: "" || "l "} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} appelsin sorbet med chili
  • 1 {{ GetUnit(10 ,"single","pural") }} appelsin sorbet med chili
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "l ", false: "" || "l "} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} chokoladeis
  • 1 {{ GetUnit(10 ,"single","pural") }} chokoladeis
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "dl ", false: "" || "dl "} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} kakao
  • 1 {{ GetUnit(10 ,"single","pural") }} kakao

Tilberedning

Tag isen ud af fryseren og lad den blive blød. Pisk vanilleisen sammen med en elpisker i en skål. Pisk appelsinsorbet sammen i en anden skål og pisk chokoladeisen sammen i en tredje skål.

Brug en sandkageform eller en stor skål, som du kan komme i fryseren. Dæk den med film og lad et godt stykke film hænge løst over kanten. Kom nu vanilleis i bund og på sider af formen. Kom appelsinsorbet og chokolade i midten og dæk tilsidst med vanilleis.
Dæk nu isbomben til med husholdningsfilm, og stil den i fryseren.

Når du skal servere isen, tager du den ud af fryseren 40 minutter før den skal serveres, og stiller i køleskabet, derved tør den langsom op, hvilket giver en mere cremet og lækker is.

Vend isen ud på et fad, træk filmen af og drys kakao på, før du skærer i skiver eller stykker.