Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Heibergs isbombe surprise

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
12 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} l vanilleis
  • 2 l vanilleis
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} l appelsin sorbet med chili
  • 1 l appelsin sorbet med chili
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} l chokoladeis
  • 1 l chokoladeis
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl kakao
  • 1 dl kakao

Tilberedning

Tag isen ud af fryseren og lad den blive blød. Pisk vanilleisen sammen med en elpisker i en skål. Pisk appelsinsorbet sammen i en anden skål og pisk chokoladeisen sammen i en tredje skål.

Brug en sandkageform eller en stor skål, som du kan komme i fryseren. Dæk den med film og lad et godt stykke film hænge løst over kanten. Kom nu vanilleis i bund og på sider af formen. Kom appelsinsorbet og chokolade i midten og dæk tilsidst med vanilleis.
Dæk nu isbomben til med husholdningsfilm, og stil den i fryseren.

Når du skal servere isen, tager du den ud af fryseren 40 minutter før den skal serveres, og stiller i køleskabet, derved tør den langsom op, hvilket giver en mere cremet og lækker is.

Vend isen ud på et fad, træk filmen af og drys kakao på, før du skærer i skiver eller stykker.