-
Tag isen ud af fryseren og lad den blive blød. Pisk vanilleisen sammen med en elpisker i en skål.
-
Pisk appelsinsorbet sammen i en anden skål og pisk chokoladeisen sammen i en tredje skål.
-
Brug en sandkageform eller en stor skål, som du kan komme i fryseren. Dæk den med film og lad et godt stykke film hænge løst over kanten.
-
Kom nu vanilleis i bund og på sider af formen. Kom appelsinsorbet og chokolade i midten og dæk til sidst med vanilleis.
-
Dæk nu isbomben til med husholdningsfilm, og stil den i fryseren.
-
Når du skal servere isen, tager du den ud af fryseren 40 minutter før den skal serveres, og stiller i køleskabet, derved tør den langsom op, hvilket giver en mere cremet og lækker is.
-
Vend isen ud på et fad, træk filmen af og drys kakao på, før du skærer i skiver eller stykker.
-
Så er der serveret!