Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Heibergs isbombe-surprise

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
12 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "l.", false: "l." || "l."} [(2 * numberOfPeopleRatio <2)] }} vanilleis
  • 2 l. vanilleis
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "l.", false: "l." || "l."} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} appelsinsorbet med chili
  • 1 l. appelsinsorbet med chili
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "l.", false: "l." || "l."} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} chokoladeis
  • 1 l. chokoladeis
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "dl.", false: "dl." || "dl."} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} kakao
  • 1 dl. kakao

Tilberedning

Tag isen ud af fryseren og lad den blive blød. Pisk vanilleisen sammen med en elpisker i en skål.

Pisk appelsinsorbet sammen i en anden skål og pisk chokoladeisen sammen i en tredje skål.  

Brug en sandkageform eller en stor skål, som du kan komme i fryseren. Dæk den med film og lad et godt stykke film hænge løst over kanten. 

Kom nu vanilleis i bund og på sider af formen. Kom appelsinsorbet og chokolade i midten og dæk til sidst med vanilleis. 

Dæk nu isbomben til med husholdningsfilm, og stil den i fryseren.   

Når du skal servere isen, tager du den ud af fryseren 40 minutter før den skal serveres, og stiller i køleskabet, derved tør den langsom op, hvilket giver en mere cremet og lækker is.  

Vend isen ud på et fad, træk filmen af og drys kakao på, før du skærer i skiver eller stykker.