Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Sød tranebærsuppe

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl tranebærsaft
  • 1.5 dl tranebærsaft
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kanel
  • 1 stk kanel
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 4 dl vand
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk majsstivelse
  • 1 spsk majsstivelse
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk tranebær
  • 3 spsk tranebær
  • flødeskum
  • flødeskum

Tilberedning

Kom saft og kanelstang i en gryde. Kog op og lad stå og trække ca. 10 minutter. Tag kanelstangen op eller lad den blive for kraftigere kanelsmag. Rør majsstivelsen ud i vandet og pisk vandet i gryden. Kog op og lad saften simre under omrøring indtil den tykner og bliver klar. Vend tranebær i og lad stå indtil det bliver lunt.

Kilde: Krydderiet 4, 2006