Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Stang fyldt med mørk espressochokolade og banan

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 75 g smør
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 4 dl vand
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sukker
  • 3 spsk sukker
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk salt
  • 0.5 tsk salt
  • {{ 25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g gær
  • 25 g gær
  • {{ 600 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hvedemel
  • 600 g hvedemel
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g mørk espresso chokolade
  • 150 g mørk espresso chokolade
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk bananer
  • 2 stk bananer
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æg til pensling
  • 1 æg til pensling
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hasselnødder
  • 3 spsk hasselnødder
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk perlesukker
  • 3 spsk perlesukker

Tilberedning

Smelt smørret i en gryde, og kom det i en skål. Hæld koldt vand over. Kom sukker og salt i skålen, og rør rundt. Smuldr nu gæren, og rør gæren ud. Rør melet i lidt efter lidt, indtil du får en god, let klæg dej. Lad hæve i 45 minutter.

Kom dejen på køkkenbordet, og rul den ud til en rektangel. Den skal være 1 cm tyk. Hak chokoladen, og drys chokolade ud over dejen. Skær bananen i skiver og fordel over chokoladen. Rul løst sammen som en roulade, og læg på en bradepande med bagepapir. Tryk stangen let, så den bliver lidt mere flad. Pensl med æg, og drys med nødder og sukker. Lad hæve i 30 minutter.

Sæt ovnen på 200 grader. Bag stangen i ca. 30 minutter, indtil den er godt gylden.

Opskriften rækker til ca. 12 stykker.