Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Tiramisu med brombær

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 2 t 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ps brombær
  • 1 ps brombær
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 1 dl vand
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk grappa
  • 1 - 2 spsk grappa
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk vaniljestang
  • 0.5 stk vaniljestang
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sukker
  • 5 spsk sukker
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pasteuriserede æggeblommer
  • 2 pasteuriserede æggeblommer
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Mascarpone
  • 250 g Mascarpone
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pasteuriserede æggehvider
  • 3 pasteuriserede æggehvider
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 2 dl piskefløde
  • {{ 10 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 12 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk ladyfingers
  • 10 - 12 stk ladyfingers
  • kakao
  • kakao

Tilberedning

Kom brombær, vand og 2 spsk. sukker i en gryde og lad simre i 5 minutter. Lad stå og afkøl helt.

Kom Grappa heri. Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Kom vaniljekorn og 3 spsk. sukker på en tallerken og mas sammen med bagsiden af en ske. Kom vaniljesukker og æggeblommer i en skål og pisk sammen. Pisk mascarponeosten ud heri.

Pisk æggehvider til skum og vend i. Pisk fløden til skum og vend i.

Læg kiksene i bunden af en form med kant. De skal dække hele bunden. Fordel brombærblandingen herpå. Fordel cremen herpå. Dæk formen med film og stil i køleskabet mindst 2 timer. Gerne natten over.

Tag ud, drys kakaopulver over og server.