Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Æblemost med ingefær og mynte

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 5 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl æblemost
  • 6 dl æblemost
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} cm ingefærknold
  • 8 cm ingefærknold
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stilke frisk mynte
  • 4 stilke frisk mynte
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk lime
  • 1 stk lime

Tilberedning

Kom æblemost i en kande. Riv ingefær ned i en skål. Kom op i en lille sigte og pres ingefærsaften ned i mosten. Tag tre myntestilke og knus dem let i hånden. Kom i mosten og stil i køleskabet i 30 minutter. Tag stilkene op og smag mosten til med lidt limesaft. Server med isterninger og mynteblade.