Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Citroncocktail

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
0 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Koncentrat:
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl friskpresset ingefærsaft
  • 1 dl friskpresset ingefærsaft
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl friskpresset citronsaft
  • 5 dl friskpresset citronsaft
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl rørsukker
  • 5 dl rørsukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bundt rosmarin
  • 1 bundt rosmarin
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bundt citronmelisse
  • 1 bundt citronmelisse
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} cl hørolie
  • 2 cl hørolie
  • Citroncocktail:
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl koncentrat
  • 1.5 dl koncentrat
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand med brus
  • 6 dl vand med brus
  • {{ 12 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} cl gin
  • 12 cl gin
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kolde citroner
  • 6 kolde citroner
  • Knust is
  • Knust is

Tilberedning

Koncentrat:* (koncentratet indgår i opskriften nedenfor) Urterne skylles grundigt. Halvdelen af urterne og de resterende ingredienser blendes i en foodprocessor eller med en stavblender,indtil alt sukkeret er opløst.

Citroncocktail: Vand, koncentrat og gin blandes i en kande. Den ene ende af hver citron skæres af, hvorefter citronerne udhules. Anret citronerne oprejst i knust is og fordel citroncocktailen i citronerne. Pynt med de resterende urter og server straks
med et sugerør.