Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Hjemmelavet æble og citronsnaps med et strejf af peber

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fl brøndum snaps
  • 1 fl brøndum snaps
  • eller en anden neutral snaps
  • eller en anden neutral snaps
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æbler
  • 2 æbler
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} økologisk citron
  • 1 økologisk citron
  • {{ 15 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sorte peberkorn
  • 15 sorte peberkorn

Tilberedning

Skær æblerne i både og kom i en glasskål. Hæld snaps på. Skær det gule af citronskallen af og kom i snapsen sammen med peberkorn. Dæk skålen med film og lad stå i to døgn. Fjern æble og citron, men lad gerne peberkornene ligge. Kom på flaske, og server snapsen kold.