Portobello svampe bagt med risotto og kammulslinger. Et yderst delikat måltid som smager helt fantastisk. Oplagt til at invitere gæster på eller hele familien. Se opskriften her.
Tilberedning
Sæt ovnen på 225 grader. Skær evt. lidt af svampenes rod og læg dem med roden opad på en bradepande med bagepapir. Drys med slat, peber og timian. Dryp med olie. bag i ca. 10 minutter.
Svits finthakket løg og hvidløg i smør i en gryde sammen med ris. Hæld hvidvin ved og lad koge ind. Rør om og tilsæt halvdelen af bouillonen. Kog ind og tilsæt resten af bouillonen. Kog ind. Rør en gang imellem.
Vend ost i og lad den smelte. Smag til med smør, salt og peber.
Afdryp kammuslinger, vend i lidt olie og grill et par minutter på en grillpande.
Kom risotto på de bagte svampe, pynt med kammuslinger og persille.
Sæt ovnen på 225 grader. Skær evt. lidt af svampenes rod og læg dem med roden opad på en bradepande med bagepapir. Drys med slat, peber og timian. Dryp med olie. bag i ca. 10 minutter.
Svits finthakket løg og hvidløg i smør i en gryde sammen med ris. Hæld hvidvin ved og lad koge ind. Rør om og tilsæt halvdelen af bouillonen. Kog ind og tilsæt resten af bouillonen. Kog ind. Rør en gang imellem.
Vend ost i og lad den smelte. Smag til med smør, salt og peber.
Afdryp kammuslinger, vend i lidt olie og grill et par minutter på en grillpande.
Kom risotto på de bagte svampe, pynt med kammuslinger og persille.