Skær skrællen af mangoen. Skær mangokødet fri frastenen, og skær det i grove tern. Bring sukker og vand til kogepunktet i en kasserolle. Tilsæt mango, og lad det koge i 2-3 minutter. Blend mangoblandingen sammen med friskpresset limesaft i en blender, til du får en ensartet masse. Sigt evt. mangosiruppen, hvis du ønsker en helt jævn sirup. Opbevar mangosiruppen i en lille flaske eller i et glas på køl, til den skal anvendes.
Fyld et glas med isterninger og 1 myntekvist. Hæld 2 cl mangosirupog 3-4 cl gin i glasset. Pres saften af 2 limebåde ned i glasset, topmed lemonsodavand, og servér straks.
Skær skrællen af mangoen. Skær mangokødet fri frastenen, og skær det i grove tern. Bring sukker og vand til kogepunktet i en kasserolle. Tilsæt mango, og lad det koge i 2-3 minutter. Blend mangoblandingen sammen med friskpresset limesaft i en blender, til du får en ensartet masse. Sigt evt. mangosiruppen, hvis du ønsker en helt jævn sirup. Opbevar mangosiruppen i en lille flaske eller i et glas på køl, til den skal anvendes.
Fyld et glas med isterninger og 1 myntekvist. Hæld 2 cl mangosirupog 3-4 cl gin i glasset. Pres saften af 2 limebåde ned i glasset, topmed lemonsodavand, og servér straks.