Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Rumtopf med blommer

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
10 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Rumtopf med blommer
  • Rumtopf med blommer
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kg blommer
  • 1 kg blommer
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvid rom
  • 4 dl hvid rom
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} vaniljestang
  • 1 vaniljestang
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl rørsukker
  • 5 dl rørsukker

Tilberedning

Skyl blommerne, halvér dem, og fjern stenene.

Bland rom og sukker i en stor skål. Rør, til sukkeret er opløst.

Flæk vaniljestangen, og skrab vaniljekornene ud. Knus vaniljen med lidt sukker, så fordeler den sig nemmere. Kom vaniljekorn og stang i lagen.

Kom blommer i et sterilt glas, og hæld rommen på.

Luk tæt og stil mørkt og koldt i mindst en måned.